Annemieke Verweij

coaching en trainingen

  1. coaching in de natuur
  2. personal coaching
  3. jobcoaching
  4. email coaching
  5. coaching op de fiets

 

loopbaan coaching amersfoort praktijk veweij van den heuvel

jobcoaching

Wat is Jobcoaching?

Bij jobcoaching worden je werkproblemen en of je werksituatie onder de loep genomen en wordt uitgeplozen welke factoren van invloed zijn waardoor jij of je werkgever niet tevreden bent, of waardoor je geen werk kunt vinden of vast kunt houden.


Doel

Komen tot een grotere mate van werktevredenheid.
Tijdens het coachingstraject wordt je je meer bewust van wie je bent op het gebied van arbeid met onderliggende vragen als ”doe je wat je wil, doe je wat je kunt, doe je dat wat je kunt op de juiste plek en bij de juiste werkgever, zijn er factoren in jezelf in je persoonlijk leven of op de arbeidsvloer die maken dat je vast loopt, wat kun je doen om die factoren te beinvloeden”


Resultaat

Met meer vertrouwen en tevredenheid je werk kunnen doen of een nieuwe of andere baan hebben.


Werkwijze

In een loopbaan coachingstraject worden de volgende fases doorlopen:

  • - Wie ben ik? Een hernieuwde kennismaking met jezelf
  • - Wat wil ik? Met gesprekken en opdrachten werken we daaraan
  • - Wat kan ik? Een (her)oriëntatie van je (toekomstige) loopbaan.
  • - Wat doe ik? (voorbereiding op) concrete stappen richting werk.

Het aantal coachbijeenkomsten is afhankelijk van je situatie en is altijd maatwerk en altijd op basis van onze vertrouwens relatie. De gesprekken zelf duren 1,5 tot 2 uur en vinden gemiddeld 1 keer per 2 a 3 weken plaats.

Voor een optimaal resultaat van dit traject wordt van je verwacht dat je je tussen de afspraken door daadwerkelijk inzet, je krijgt daarvoor meestal huiswerkopdrachten mee. De inzichten die je op doet tijdens de gesprekken kunnen zodoende in de praktijk worden gebracht.


Kosten

Vergoeding als werkzoekende:
In sommige gevallen zal het mogelijk zijn dat het coachingstraject vergoed wordt door je uitkeringsinstantie. Vraag het aan je trajectbegeleider / werkcoach of aan de arbeidsdeskundige bij het UWV.

Vergoeding als werknemer:
Een coachtraject kan veelal vergoed worden door je werkgever. In je CAO kunt u hierover meer informatie vinden of via uw leidinggevende, P&O of HRM afdeling. Zoekt u een coachtraject meer gericht op het persoonlijk vlak? Kijk dan bij Personal Coaching. Indien je niet voor een vergoeding in aanmerking komt. Zie, kosten